Extern vergaderen, waarom zou je dat doen?

Het ligt uiteraard het meest voor de hand, een vergadering in een aparte ruimte op kantoor. Daarentegen brengt het vergaderen op een externe locatie heel wat voordelen met zich mee. Hieronder lees je meer over hoe het veranderen van de omgeving je kan helpen om betere vergaderresultaten te behalen.

Creatiever en productiever

Ten eerste biedt een externe locatie een frisse omgeving die kan zorgen voor nieuwe ideeën en een andere kijk op zaken. Elke locatie brengt een andere sfeer met zich mee en dit vertaalt zich in positieve vergaderresultaten. Dit is voor vergaderingen het geval, net als voor het coworken op een andere locatie. Ook HIER. bieden we deze dienst aan.

Focus on the job, without being disturbed

Desondanks je vergadert in een aparte ruimte in je eigen kantoorgebouw, is er een kans dat je gestoord wordt door collega’s. Verplaatsen naar een externe locatie kan de deelnemers helpen om zich te concentreren op de belangrijkste doelen van de vergadering zonder afleiding.

Appreciatie met aanwezigheid als gevolg

Collega’s vinden het aangenaam om zich eens van de dagelijkse sleur van het kantoor te verplaatsen naar een nieuwe locatie. Door de omgeving te veranderen, kan de vergadering als belangrijker worden ervaren en kan de aandacht worden gericht op de belangrijkste agenda-items. Dit met een hoge aanwezigheid als gevolg. 

Het gemak, de gezelligheid en de groepsdynamiek

Alles wordt op de externe locatie voor jou geregeld. Geen verhuis van tafels en stoelen maar de beentjes onder tafel schuiven en meteen aan de slag. Je begint aan de vergadering aan op een ontspannen manier zonder de druk van op het kantoor. Door met je team op een andere locatie te zijn, draagt dit ook bij aan de teamgeest van jouw onderneming. Werknemers voelen zich betrokken en enthousiast. Waarom koppel je hier geen activiteit of lunch aan om er een teambuilding van te maken? Take your chance!

Ontdek onze verschillende locaties en lees onze tips om al jullie vergaderingen effectief en productief te laten verlopen.

Aarzel niet om ons te contacteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek HIER.

Hou je van een groene omgeving? Of liever gezellig in het centrum van Aalst dicht bij het station? HIER. hebben we voor elk bedrijf wat wils. De meeting & opleidingszalen zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, van Sonos boxen tot de nieuwste digi-schermen op de markt. Koffie, water en thee zijn steeds inbegrepen en audiovisueel materiaal is uiteraard ook aanwezig in de zaal.

Vragen?

Neem HIER. contact met ons op.

Zoek je iets anders?

Bekijk HIER. al onze vergaderzalen.

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten