Start to DJ

Previous slide
Next slide

Teambuilding in the mix!

Start to DJ is een ritmische workshop op maat van bedrijven, ondernemers en collega’s. Tijdens deze opleiding leer je alles wat er bij het DJ-vak komt kijken. Naast de basis, leer je  alle gevorderde technieken op het gebied van draaien en performen als artiest. Straks zie je je collega’s nog verschijnen op Tomorrowland!

Wat je kan verwachten

Als je op zoek bent naar een unieke en creatieve teambuilding activiteit, dan is Start to DJ een geweldige optie om te overwegen. Start to DJ is een workshop waarbij deelnemers leren hoe ze als DJ muziek kunnen mixen en een feestje kunnen maken. Het is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en teamleden op een andere manier met elkaar te laten communiceren.

Tijdens de Start to DJ workshop krijgen deelnemers een introductie tot de wereld van DJ’en, inclusief de technische aspecten van het mixen van muziek en het gebruik van professionele DJ-apparatuur. Deelnemers leren hoe ze hun eigen mix kunnen maken en presenteren aan de rest van de groep. Het is een actieve en interactieve workshop waarbij deelnemers zowel individueel als in groepen werken om een geweldige mix te maken.

Voordelen start-to-DJ

Start to DJ als teambuilding activiteit biedt talloze voordelen. Het kan helpen om de communicatie en samenwerking tussen teamleden te verbeteren, evenals het bevorderen van creativiteit en zelfexpressie. Het is ook een leuke en energieke activiteit die het team kan verbinden op een andere manier dan traditionele teambuilding activiteiten.

Daarnaast is het ook mogelijk om de DJ workshop op maat te maken voor jouw bedrijf en team. Zo kan er bijvoorbeeld een specifieke muziekstijl worden gekozen die past bij het bedrijf, of kan er een competitief element worden toegevoegd om de teamspirit nog meer te versterken.

Reserveren

Geïnteresseerd in een vergaderzaal te boeken met Start To Dj als activiteit? Je bent Hier. op de juiste plaats! Hieronder krijg je een lijst met vergaderzalen die compatibel zijn met de activiteit. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

HIER. mis je nooit de beat!

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten