Kano en Kajak

Previous slide
Next slide

Teambuilding op het water door te kajakken

Neem de peddel in de hand en verken met je collega’s de prachtige omgeving per  of verken we schitterende en verborgen stukjes Vlaanderen met je team en versterk de band door een kleine race te houden!

Als bedrijf is het belangrijk om regelmatig teambuilding activiteiten te organiseren om de samenwerking en communicatie tussen medewerkers te verbeteren. Een activiteit die hierbij kan helpen is kano en kajak varen.

Wat je kan verwachten

Kano en kajak varen als teambuilding activiteit biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een activiteit waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn. Door samen te werken en goed te communiceren kunnen de deelnemers effectief peddelen en de boot sturen. Dit kan helpen om de samenwerking en communicatie binnen het bedrijf te verbeteren.

Daarnaast is kano en kajak varen een leuke en uitdagende activiteit. Het is een avontuurlijke manier om de natuur te verkennen en de deelnemers uit hun comfortzone te halen. Dit kan helpen om het teamgevoel te versterken en medewerkers aan te moedigen om uitdagingen aan te gaan.

Op het gemak of tegen elkaar 

Bovendien kan kano en kajak varen als teambuilding activiteit worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf. Zo kan er bijvoorbeeld een race-element aan worden toegevoegd om het competitieve element te benadrukken. Ook kan er een teambuilding-opdracht aan worden gekoppeld om de deelnemers samen te laten werken aan een gemeenschappelijk doel.

Tot slot is kano en kajak varen als teambuilding activiteit ook nog eens goed voor de gezondheid. Het is een fysieke activiteit die de deelnemers in beweging brengt en kan helpen om de stress te verminderen.

Kortom, kano en kajak varen is een uitstekende teambuilding activiteit voor bedrijven.

Reserveren

Geïnteresseerd in een vergaderzaal te boeken met Kano of Kajakken als activiteit? Je bent Hier. op de juiste plaats! Hieronder krijg je een lijst met vergaderzalen die compatibel zijn met de activiteit.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

HIER. kan je kajakken, kanoën, varen!

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten