4 Tips voor een effectieve vergadering.

De input die men wenst te halen uit een vergadering laat soms te wensen over. HIER. zijn 4 tips om ervoor te zorgen dat jouw vergadering productief verloopt!

Zorg voor een inspirerende locatie

Een inspirerende locatie kan de creativiteit van jouw personeel of klanten boosten: door niet steeds op dezelfde locatie te werken maar de mogelijkheid hebben om zich te verplaatsen naar gelang de nood. Frequent nieuwe gezichten zien helpt ook de motivatie te verbeteren én is het de ideale manier om te netwerken. Hier. nodigen we elkaar zelfs uit om elkaars vergaderen bij te wonen!

Wees goed voorbereid

Goed begonnen is half gewonnen! Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van de vergadering, zodat alle partijen tijdig aanwezig kunnen zijn. Time management is daarom ook één van de belangrijke factors in het vergaderproces.

Hou voldoende koffiebreaks

Het is bewezen dat mensen zich maximum 1u 15min voor de volle 100 percent kunnen concentreren. Van zodra dit de vergadering langer aansleept neemt dus de effectiviteit af. Genoeg koffiebreaks nemen, zodat men de benen eens kan strekken, is de ultieme remedie hiervoor!

Neem notulen

Het is enorm belangrijk om tijdens vergaderingen iemand te hebben die notulen maakt. Zo kan je tijdens- én na de vergadering terugvallen op wat er eerder gezegd werd. Door notulen te maken kan je ook de collega’s die er niet bij konden zijn op de hoogte houden. Bovendien kan je de beslissingen en besluiten van eerdere vergaderingen beter opvolgen!

Ben jij nog opzoek naar een inspirerende locatie om jouw vergadering te houden?

HIER. is er plaats voor jou. Aarzel niet om ons te contacteren!

#vergadering #meetinglocatie #eventlocatie #stadaalst

Ontdek HIER.

Hou je van een groene omgeving? Of liever gezellig in het centrum van Aalst dicht bij het station? HIER. hebben we voor elk bedrijf wat wils. De meeting & opleidingszalen zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, van Sonos boxen tot de nieuwste digi-schermen op de markt. Koffie, water en thee zijn steeds inbegrepen en audiovisueel materiaal is uiteraard ook aanwezig in de zaal.

Vragen?

Neem HIER. contact met ons op.

Zoek je iets anders?

Bekijk HIER. al onze vergaderzalen.

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten