9 extra tips voor een fantastische vergadering

HIER. zijn nog 9 tips om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vruchten afwerpt!

 1. Zorg voor een inspirerende locatie

 2. Stel duidelijke doelstellingen:
  Zorg ervoor dat je vóór de vergadering een duidelijk doel voor ogen heeft. Dit zal je helpen gefocust te blijven en ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit.

 3. Maak een agenda:
  Maak een agenda met een overzicht van de te bespreken onderwerpen en de tijd die voor elk onderwerp is uitgetrokken. Verspreid de agenda vóór de vergadering onder alle deelnemers om ervoor te zorgen dat iedereen voorbereid is en weet wat hij kan verwachten.

 4. Nodig de juiste deelnemers uit:
  Zorg ervoor dat je de juiste mensen uitnodigt voor de vergadering. Nodig alleen degenen uit die aanwezig moeten zijn om de doelstellingen van de vergadering te bereiken.

 5. Begin en eindig op tijd:
  Start de vergadering op tijd en eindig deze op tijd. Dit helpt ervoor te zorgen dat iedereen elkaars tijd respecteert en dat de vergadering op schema blijft.

 6. Stimuleer deelname:
  Stimuleer deelname van alle aanwezigen. Stel open vragen en luister actief naar ieders inbreng.

 7. Houd het gesprek gericht:
  Houd het gesprek gericht op de agendapunten. Als iemand een onderwerp ter sprake brengt dat niet op de agenda staat, stuur het gesprek dan beleefd terug naar de agenda.

 8. Notities maken:
  Wijs iemand aan om notities te maken tijdens de vergadering. Deze aantekeningen moeten actiepunten, genomen besluiten en andere belangrijke informatie bevatten die tijdens de vergadering is besproken.

 9. Follow-up:
  Follow-up na de vergadering met een samenvatting van de discussie, actiepunten en genomen beslissingen. Zo weet iedereen wat er is besproken en wat er vervolgens moet gebeuren.

Door deze tips te volgen, kan je ervoor zorgen dat uw professionele vergadering effectief en productief is.

#vergadering #meetinglocatie #eventlocatie #stadaalst

Ontdek HIER.

Hou je van een groene omgeving? Of liever gezellig in het centrum van Aalst dicht bij het station? HIER. hebben we voor elk bedrijf wat wils. De meeting & opleidingszalen zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, van Sonos boxen tot de nieuwste digi-schermen op de markt. Koffie, water en thee zijn steeds inbegrepen en audiovisueel materiaal is uiteraard ook aanwezig in de zaal.

Vragen?

Neem HIER. contact met ons op.

Zoek je iets anders?

Bekijk HIER. al onze vergaderzalen.

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten