HIER. is het geweldig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod al of the tempor incididunt ut labore et dolore magna all aliqua. In eu mi bibendum neque egestas off congue quisque egestas. Iaculis nunc incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua biben dum neque egestas congue nec luctus eros. In at mauris ligula quisque.

Hier. in Brussel vergaderen

Perfecte vergaderlocatie regio Brussel

Bent je op zoek naar een professionele vergaderruimte in Brussel? Bij ons kan je terecht voor het huren van vergaderzalen op toplocaties in onze hoofdstad. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grotere conferentie hebt voorzien, wij hebben de perfecte ruimte voor jou.

Infrastructuur zalen

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en bieden alle comfort die u nodig heeft om uw vergadering tot een succes te maken. Denk aan wifi, audiovisuele apparatuur en flipovers. Onze zalen zijn ook flexibel in te richten, zodat u altijd de opstelling kunt kiezen die het beste past bij uw bijeenkomst.

Bereikbaarheid locaties Brussel

Onze locaties in Brussel zijn bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. HIER. voorzien wij ook catering, zodat je tijdens jouw vergadering kunt genieten van heerlijke ontbijt, brunch of lunch.

Contacteer ons voor meer info

Met onze vergaderzalen in regio Brussel en omgeving kan je dus rekenen op een professionele organisatie voor jouw verruimte. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke zaal het beste past bij uw wensen en behoeften. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde vergadering!

Vergaderzalen regio Brussel

No listings were found.

Combineer

Een halve dag vergaderen gecombineerd met één van onderstaande acitiviteiten vormen de perfecte teambuilding!
Ontdek snel onze verschillende opties

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten