HIER. is het geweldig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod al of the tempor incididunt ut labore et dolore magna all aliqua. In eu mi bibendum neque egestas off congue quisque egestas. Iaculis nunc incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua biben dum neque egestas congue nec luctus eros. In at mauris ligula quisque.

Hier. in Brugge vergaderen

Ideaal vergaderen in Brugge

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte in de stad Brugge of de regio Brugge? HIER. kan je terecht voor het huren van professionele vergaderruimtes op toplocaties in de omgeving. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grotere conferentie, wij hebben de perfecte ruimte voor jou.

Faciliteiten

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten die alle comfort bieden die je nodig hebt om je vergadering tot een succes te maken. Wifi, audiovisuele apparatuur, Full HD-schermen, flipovers… Daarnaast zijn onze zalen zijn flexibel in te richten, zodat je altijd de opstelling kunt kiezen die het beste past bij jouw bijeenkomst.

Bereikbaarheid

Onze locaties in Brugge en de omliggende regio zijn bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. HIER. kunnen wij ook altijd de catering voor jou verzorgen, zodat je tijdens uw vergadering kan genieten van heerlijke koffie, thee en lunch.

Reserveren

Met onze vergaderruimtes in Brugge en omgeving kan je dus rekenen op een professionele en comfortabele omgeving voor uw bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke zaal het beste past bij jouw wensen en behoeften. Wij helpen je graag bij het organiseren van een geslaagde vergadering!

Vergaderzalen regio Brugge

Combineer

Een halve dag vergaderen gecombineerd met één van onderstaande acitiviteiten vormen de perfecte teambuilding!
Ontdek snel onze verschillende opties

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten