HIER. is het geweldig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod al of the tempor incididunt ut labore et dolore magna all aliqua. In eu mi bibendum neque egestas off congue quisque egestas. Iaculis nunc incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua biben dum neque egestas congue nec luctus eros. In at mauris ligula quisque.

Hier. in Antwerpen vergaderen

De ideale vergaderzaal in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderzaal in Antwerpen? HIER. kan je terecht voor het huren van professionele vergaderruimtes op toplocaties in de stad en provincie. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grotere conferentie, wij hebben de perfecte ruimte voor jou.

Faciliteiten

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn van alle gemakken voorzien om je vergadering succesvol te maken. Denk aan faciliteiten zoals gratis wifi, audiovisuele apparatuur en flipovers. Onze zalen zijn ook flexibel in te richten, zodat je altijd de opstelling kunt kiezen die het beste past bij jouw bijeenkomst.

Bereikbaarheid

Onze locaties in Antwerpen zijn bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook bieden wij de mogelijkheid om catering te verzorgen, zodat u tijdens je vergadering kan genieten van heerlijke koffie, thee en lunch.

Contacteer ons

Met onze vergaderzalen in Antwerpen kan je dus rekenen op een professionele en comfortabele omgeving voor jouw bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke zaal het beste past bij uw wensen en behoeften. Wij helpen je graag bij het organiseren van een geslaagde vergadering!

Vergaderzalen regio Antwerpen

Combineer

Een halve dag vergaderen gecombineerd met één van onderstaande acitiviteiten vormen de perfecte teambuilding!
Ontdek snel onze verschillende opties

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Inloggen

Bericht sturen

Mijn favorieten